Trafikrekord på recepten.se

Julen 2013 bjöd på ett trafikrekord för unika besökare per vecka. Veckan innan jul hade recepten.se hela 380 000 unika besökare! Mycket roligt!

I början av 2014 förväntade jag mig en nedgång till ungefär 200 000 unika besökare som jag snittat under hösten. Men faktiskt oväntat nog och väldigt glädjande har trafiken hållt sig kring 250 000 unika besökare i veckan och förra veckan var den över 280 000 unika besökare vilket är helt otroligt för en vanlig vecka i februari.

Någonting har hänt men jag vet faktiskt inte exakt vad men jag tror det beror delvis på bättre rankning hos Google och delvis på att nya besökare har fått upp ögonen för min sajt och återkommer.

Jag får många mejl från nöjda besökare. Helt spontana mejl droppar in 1-2 om dagen i genomsnitt där jag får beröm för min sajt och mina recept. Det är helt otroligt faktiskt att folk tar sig tid att skriva och ge beröm bara för att vara snälla. Det är lika roligt att läsa varje gång. Att få uppskattning för det man gör är värt mycket.

Om 2014 fortsätter lika bra som det börjat kan jag inte annat än vara nöjd.

2 reaktioner på ”Trafikrekord på recepten.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.