Nya projekt från andra entreprenörer

Jag har inte släppt så många nya projekt på sistone (men det kan hända att jag jobbar på det 🙂 ). Men det finns andra entreprenörer som är desto flitigare som jag tänkte ta och tipsa om!

Ted Valentin släpper nya sajter på löpande band. Den senaste tiden har han bland annat släppt sajter som PopularaFrisorer.se där jag kan rekommendera Söders Pinglor och PopularaGym.se där jag  rekommenderar SATS i Liljeholmen. Han har även startat Knackeriet som är ett coworking-space i Gamla Stan.

Tillsammans med Jonathan Heyman driver dessutom Ted boutiquehotel.me.

TDH, kanske mest känd som WordPress-guru och författare av flera WordPress-böcker har startat appmagasinet som är ett nyhetsbrev där man får tips om iOS-appar. Det är gratis att prenumerera!

Coola Anton har precis lanserat alltid.se som är en ny utmanare på elmarknaden. Dessutom driver han sedan tidigare headler.se som säljer hörlurar, här finns t.ex. snygga rosa hörlurar.

Jonas Lejon har lanserat ett nytt intressant projekt, hittarabatt.se som är en sajt där man kan hitta rabattkoder till olika webbshoppar. Perfekt när man är i shoppartagen för man vill ju gärna ha det bästa priset!

Bästa Caroline Nilsson har lanserat Piratsessan som är lekfull kravlös barndans för barn mellan 1-6 år. Går att köpa både som DVD och som digital hyrfilm.

Vädersajten vackertvader.se som faktiskt är riktigt bra eftersom den använder flera prognoser och man kan även jämföra prognoser från SMHI, YR och FMI  drivs av Thomas Wennström.

Kristoffer Björkman driver outdoormap.com och naturkartan.se som är ett publiceringsverktyg för att skapa sin egen friluftsguide både via webben och som app.

Sist men inte minst så startas även många nya spännande projekt i Malmö-regionen, följ gärna Malmö Startups.

En reaktion på ”Nya projekt från andra entreprenörer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.