Snart jul = mycket trafik på recepten.se

Nu närmar sig julen med stormsteg. Det märks också på recepten.se där trafikmängden nu ökar och jag ser att receptet på lussekatter börjar klättra upp på topplistan över mest visade recept.

Trafikmängden ligger just nu på drygt 200 000 unika besökare i veckan.

Just nu håller jag mest på att uppdatera alla gamla recept till bättre och högupplösta bilder.

Dessutom är ett annat stort jobb att lägga till bilder steg för steg, men det är något även jag gör steg för steg oftast i samband med att jag gör om receptet.

På appfronten så har recepten.se och Kökshjälpen för iPhone och iPad uppdaterats till iOS 7, det har ju skett en del förändringar i iOS 7, framförallt det man ser är de grafiska förändringarna. Jag bestämde mig för vad gäller Kökshjälpen att strunta i att stödja iOS 6 eftersom det helt enkelt blev för mycket jobb. Efter att ha lagt ner en timme på att få en av vyerna att se bra ut i iOS 6 så gav jag upp. Det är inte värt tiden så nu hoppas jag att alla uppdaterar till iOS 7 som inte redan gjort det. 🙂

På recepten.se är det också en del jobb med nya funktioner och förbättringar av det ena och andra. Mer om det senare.

Jag ser verkligen fram emot julen, det är mysigt med adventsljusstakar, tända ljus och så många goda klassiska bakverk och maträtter som jag längtar efter nu.

Förutom gamla klassiker håller jag även på att planera för lite nya julrecept att prova i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.