Lurad när jag köpte min dator

År 2013 kunde ha börjat bättre. Den 4:e januari gick min hårddisk sönder och det blev början till en lång och utdragen tvist med Macåterförsäljningsföretaget MacSupport. (Deras butiker heter MStore.)

Som tur var fick jag hjälp av Caroline som är jurist och jag lyckades häva köpet och få tillbaka alla pengar för min nästan 2 år gamla dator.

MacBook Pro 17

I mitten av februari anlände så min nya dator, den här gången beställd från Apple Store. Jag rekommenderar dig att köpa direkt via Apple Store om du vill vara på den säkra sidan!

Det är verkligen helt sjukt att man kan bli lurad på detta sätt när man har att göra med ett stort och seriöst företag som är både auktoriserad återförsäljare och auktoriserad servicepartner.

Men det är väl så att säljavdelningen gärna tar de möjligheter de kan att tjäna några extra tusenlappar. När man märker att det fungerar så kör man på.

Nu fick det här företaget åtminstone en liten knäpp på näsan och man kan ju alltid hoppas att ”de ser över sina rutiner” som de säkert skulle säga om Janne Josefsson skulle knacka på.

Även om jag vann min strid och tjänade en del pengar på detta så har det sugit mycket energi. Det är väl en av nackdelarna med att vara egenföretagare, att man kan råka ut för sådant här som man måste lösa själv.

Jag är glad att jag har förmånen att samarbeta med Caroline som jag bland annat bygger träningsappar ihop med och som inte bara är grym på träning utan även är jurist! Utan henne hade jag inte fixat detta!

För att fler ska slippa råka illa ut delar jag därför med mig av den här historien. Läs gärna även Carolines mycket intressanta text.

Nu går jag vidare med full energi och ser framåt! År 2013 kommer bli ett bra år!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.