Entrepreneur Sthlm

Jag har fått äran att bli intervjuad i Entrepreneur Sthlm.

entrepreneur-sthlm-kort

Det är alltid roligt att lyftas fram i media. Även om jag inte tjänat 100 miljoner så har jag ändå lyckats bygga en av Sveriges största receptsajter alldeles själv och kan försörja mig på det.

Att konkurrera med stora företag som t.ex. Tasteline och Arla trodde jag aldrig var möjligt när jag började bygga min receptsajt runt 2004. Men sakta men säkert så växte recepten.se och har idag mer än hälften så mycket trafik som Tasteline som är en av de två största receptsajterna i Sverige.

Många har frågat mig vad hemligheten är och svaret på det är väl just att jag verkligen är intresserad av både systemutveckling och matlagning och att jag lärt mig en hel del om sökmotoroptimering. Systemutveckling är ju dessutom mitt yrke, jag har ju jobbat som konsult i många år med det.

Sedan tre och ett halvt år kör jag mina egna projekt på heltid, vilket jag trivs bra med! Man får nypa sig själv i armen ibland och tänka på hur bra man har det som kan göra det man vill varje dag. Vakna när jag vill och jobba när jag vill och framförallt med det jag vill!

2 reaktioner på ”Entrepreneur Sthlm

  1. Hej Susanne,
    Trevligt att läsa om din framgång. Jag har följt dig sedan 2005 och användar din statistiktjänst på flera av mina sajter. Jag hoppas att du fortfarande har tid att följa med på det som händer på susnet.nu där jag upplever nogra problem just nu. Jag har skickat två meddelanden via kontaktsidan.
    Hälsning Nils-Kristian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.